Blijvend afvallen doe je zo

Wie het woord eiwitdieet ziet staan, rolt over het algemeen een keer met de ogen en loopt daarna door. Een dieet is lastig, niet goed vol te houden, en je faalt ook nog eens de helft van de keren als het niet meer is. Het woord dieet is beladen, maar het is ook een woord waar vooral veel vrouwen eigenlijk op kicken. Even snel een dieetje volgen en een paar kilo kwijt raken, dat je die kilo's over het algemeen meteen weer rijker bent nadat je twee weken normaal gegeten (en gesnoept) hebt is dan daargelaten. Het gaat over het algemeen over dat moment, omdat je voor die ene bruiloft toch in dat ene jurkje wil.

Blijvend afvallen Blijvend afvallen is een stuk lastiger, en wil je dat ook nog eens op een gezonde manier doen? Dan moet je of heel wilskrachtig zijn en je totale eetpatroon omgooien. Of kiezen voor een alternatief dat je later als ondersteuning kunt blijven gebruiken om op gewicht te blijven. Een eiwitdieet kan hierbij helpen, je kunt ervoor kiezen om je voedingspatroon aan te passen door veel eiwitten of eiwitrijke producten toe te voegen, maar dat is veel werk en vaak niet vol te houden. In dat geval is een eiwitdieet in de vorm van shakes een goede oplossing. Je vervangt één of meerdere maaltijden voor een shake, de shake heeft alle voedingstoffen die je nodig hebt en vult ook nog eens goed (persoonlijk zweer ik bij het Be-Slank.nl Eiwitdieet). Dus je hoeft je geen zorgen te maken om een tekort aan vitaminen en mineralen of dat je honger zult krijgen.

Eiwitdieet Wanneer je eiwitshakes als een dieet gaat gebruiken, is het handig om een bepaald programma te volgen. In veel gevallen kan je bij het product naar je keuze een programma volgen. Een programma kan er als volgt uitzien:

• De eerste fase: drie shakes per dag • De tweede fase: twee shakes en een normale maaltijd • De derde fase: als je op gewicht wilt blijven, nog een shake per dag gebruiken

De eerste fase zal in veel gevallen even wennen zijn, het is wel zo dat je een shake drinkt en niet meer iets te kauwen hebt. In veel gevallen kan je bij het product van je keuze ook andere producten krijgen, en ook tussendoortjes. Het is verstandig om hier aandacht aan te besteden en om goed na te gaan wat je wensen en ideeën zijn. Als je gezin in de avonduren met een zak chips op de bank zit is het verstandig om voor jezelf een snack te bestellen die de chips kan vervangen, zodat je wel iets te eten hebt. Het samen gezellig zijn is heel belangrijk in veel huishoudens.