Dieetshakes, hype of werken ze echt?

Je kunt geen winkel meer inlopen zonder dat je haast doodgegooid wordt met dieetshakes, de een heeft nog mooiere beloftes dan de ander. Maar werken ze echt? Of werkt het totaal averechts en kom je er juist van aan. Waar moet je op letten als je toch een dieetshake wilt gaan proberen?

• Het suikergehalte • Het gehalte eiwitten • Het gehalte E nummers • Woorden die je niet uit kunt spreken

Allereerst is het heel erg belangrijk om na te gaan hoeveel suiker er in je product zit, wanneer dit teveel is weet je dat je nog steeds heel veel koolhydraten binnen krijgt en dat de shake niet gaat doen wat deze belooft ([Check deze overzichtelijke tabel van Be-Slank]{http://be-slank.nl/eiwitshake-vergelijker/)). Het gehalte eiwitten is erg belangrijk, met een goed gehalte eiwitten zal je geen hongergevoel hebben en goed vol zitten. Het volgende is alleen wanneer je daar zelf interesse in hebt, want E nummers zijn toegevoegde stoffen, wanneer je hier niet achter staat is het handig om te achterhalen wat het E nummer is. Het kunnen namelijk ook gewoon natuurlijke kleurstoffen zijn. Woorden die je niet uit kunt spreken idem dito, dit kunnen heel belangrijke stoffen zijn, maar ook chemische toevoegingen.

Het nut van de shakes Wie nog nooit een eiwitdieet of eiwitshake heeft gehad, zal niet meteen het nut inzien. Maar in het kort gezegd doen ze het volgende voor je: Ze zorgen voor een vol gevoel, ze bevatten een complete maaltijd (tenzij anders aangegeven) en zorgen ervoor dat je het ketose proces bereikt waardoor je snel en gemakkelijk af zult vallen. Geïnteresseerd? Zoek dan een goede shake uit, en ga je verdiepen in het bijbehorende dieet! Veel mensen zijn je voorgegaan en bij de meeste sites kan je recensies lezen, mocht je nog niet overtuigd zijn! Want het werkt echt!